Hjem » Ukategorisert

FINN søker konseptutvikler og interaksjonsdesigner

Skrevet av den 12. august 2009 – 14:39Ingen kommentarer

Vi søker to personer, en konseptutvikler og en interaksjonsdesigner, til det jeg tror er blant Norges mest spennende jobber på dette feltet. Hvorfor tror jeg det? Jo, for FINN.no er et sted så og si alle nordmenn bruker og har et forhold til.

I løpet av en uke besøker 1,5 millioner mennesker oss, og i løpet av en måned er så og si samtlige nordmenn som er på nett innom. Alt fra datanerder til de som nettopp har oppdaget Internett.

FINN.no er også et nettsted som fenger. Her kastes det bort millioner av timer på å drømme om nye biler, båter, hus og stillinger. Folk leter etter nye jobber og nye kjærester, i tillegg til å planlegge ferien. Og etter man er ferdig legger man ut sofaen til salgs på torget.

topgfxI tillegg er FINN.no et selskap som satser på nettet - og tjener penger på det. I 2008 omsatte vi for 700 millioner, og det gjør oss til det mest lønnsomme selskapet i konsernet som eier oss, nemlig Schibsted. Hos oss trenger du heller ikke overbevise ledelsen om at internett har kommet for å bli. Vi har til og med en administrerende direktør som kan kunne programmere.

Det vi trenger hjelp til nå er å lage enda flere produkter og tjenester som brukerne og annonsørene vil juble for. Derfor søker vi etter to drivende dyktige personer, en konseptutvikler og en interaksjonsdesigner. Begge personene vil bli svært sentrale i FINN.no sin produktutvikling, og dermed ha stor påvirkningskraft på hvordan tjenesten blir formet i fremtiden.

Nedenfor finner du en rekke eksempler på typiske arbeidsoppgaver.  De to stillingene har tildels overlappende arbeidsoppgaver, men med litt forskjellig fokus. Til begge stillingene leter vi etter personer med bakgrunn fortrinnsvis som produktutviklere og designere.

Nå kan du sjekke de ferskeste boligprisene i ditt nabolag:

ixd-boligpris

FINN inspirasjon:

ixd-inspirasjon

Nye ikoner på FINN.no:

ixd-ikoner

Prøvekjør nye snarveier på forsiden!:

ixd-snarveier

Tags: , ,

Skriv en kommentar!

Skriv din kommentar nedenfor, eller trackback fra ditt eget nettsted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær grei. Skriv enkelt. Hold deg til saken. Ikke spam.

Du kan bruke disse taggene:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denne bloggen støtter Gravatarer. For å få din egen kan du registrere deg på Gravatar.