Hjem » Ukategorisert

Norges beste arbeidsplass søker erfaren konseptutvikler og interaksjonsdesigner

Skrevet av den 18. mars 2011 – 09:554 kommentarer

Det går så det griner, men FINN har alltid rom for forbedringer. I tillegg har vi ambisjoner om å lage de beste opplevelsene på mobil og nettbrett. Er du dyktig vil vi gjerne snakke med deg! Ettersom vi nylig faktisk ble kåret til Norges beste arbeidsplass, må du være ganske grei også!

Normalt er vi tilbakeholdne med å bruke FINN labs til rekruttering, men disse stillingene er så viktige og spennende at vi velger å gjøre et unntak. Vi ønsker folk som følger med i timen, og virkelig brenner for gode brukeropplevelser. Du skal tross alt sitte i førersetet i forhold til hvordan markedsplassen virker og ser ut.

I løpet av en uke besøker 2,6 millioner brukere FINN, og i løpet av en måned er så og si samtlige nordmenn som er på nett innom. Millioner av timer går med til å drømme om båter, hus, nye jobber og årets sommerferie. Og blir det dyrt legger man bare ut sofaen til salgs på torget.

Selv om vi er et vellykket nettsted (tjener godt, mange besøk) er det fortsatt rom for forbedring. Vi i avdeling for brukeropplevelse ønsker oss to nye kollegaer, en konseptutvikler og en interaksjonsdesigner, til å være med og forbedre nettstedet så og si alle nordmenn bruker og har et forhold til.

Interaksjonsdesignstillingen vil ha spesielt fokus på mobilopplevelser og vi leter derfor etter en interaksjonsdesigner som får litt høyere puls av uttrykk som «touch-basert», «apps», «iPad» og «mobile grensesnitt»

Til begge stillingene leter vi etter personer med bakgrunn fortrinnsvis som produktutviklere og designere. Er dette deg, eller noen du kjenner?

Stillingsutlysninger
Brukeropplevelse søker erfaren konseptutvikler
Interaksjonsdesigner med fokus på mobilopplevelser

Tags: , , , ,

4 kommentarer »

Skriv en kommentar!

Skriv din kommentar nedenfor, eller trackback fra ditt eget nettsted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær grei. Skriv enkelt. Hold deg til saken. Ikke spam.

Du kan bruke disse taggene:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denne bloggen støtter Gravatarer. For å få din egen kan du registrere deg på Gravatar.