Hjem » Ukategorisert

Fersk interaksjonsdesigner? Gylden mulighet til å gjøre blemmer hele Norge ser!

Skrevet av den 18. februar 2010 – 11:51Ingen kommentarer

jobbannonse_balsamiq

I FINN har vi en avdeling som heter Brukeropplevelse. Vi jobber med å videreutvikle dagens FINN til å bli en stadig mer hyggelig opplevelse for brukerne våre. I tillegg skisserer vi nye tjenester vi tror brukerne vil ta imot med åpne armer.

I avdelingen jobber det åtte personer med ulik bakgrunn. Noen har jobbet med interaksjonsdesign i ulike konsulent- og produktdesignselskaper, noen med salg, og andre med analyse. I dag representerer vi et fagmiljø med mye erfaring og tverrfaglig kompetanse innen konseptutvikling, interaksjonsdesign og ulike former for brukeranalyse.

Vi tror vi må ha ulike typer innsikt for å kunne lage gode tjenester. Vi trenger innsikt i hvilke behov de ulike brukerne våre har, hvordan de bruker dagens FINN, og hva de synes er vanskelig. Dette gjør vi gjennom å analysere trafikken og snakke med brukere, ansikt til ansikt og via nettet, for eksempel gjennom FINN labs.

Nå leter vi etter en ny interaksjonsdesigner. Kandidaten kan gjerne være nyutdannet eller ha kort arbeidserfaring, for vi tror at vårt sterke fagmiljø er et bra sted å utvikle seg i, samtidig som vi trenger friske og nye ideer inn i gruppen vår.

Hvis du synes dette høres interessant og ønsker å vite mer om konkrete arbeidesoppgaver oppfordrer vi deg til å lese mer om stillingen her  http://www.finn.no/finn/job/object?finnkode=20907149

jobbannonse_axure

jobbannonse_illustrator

Skriv en kommentar!

Skriv din kommentar nedenfor, eller trackback fra ditt eget nettsted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær grei. Skriv enkelt. Hold deg til saken. Ikke spam.

Du kan bruke disse taggene:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denne bloggen støtter Gravatarer. For å få din egen kan du registrere deg på Gravatar.